Dzień dobry wszystkim hodowcom!

Przypominamy, że do końca stycznia 2023 każdy zarejestrowany hodowca w naszym stowarzyszeniu jest zobowiązany opłacić składkę członkowską. Niezapłacenie składki członkowskiej wiążę się z wyrejestrowaniem hodowli ze stowarzyszenia. Przypominamy o zmianach w cenniku. Prosimy się z nimi zapoznać. Nowy Cennik obowiązuje od 01.01.2023

Zarząd SMPiK HAPPY

Załączniki:
Pobierz plik (TABELA OPŁAT NOWA.docx)tabela oplat[ ]119 kB

Lista zarejestrowanych hodowli w Stowarzyszeniu Miłośników Psów i Kotów HAPPY:

-JERONIMO  - VIVABONITA  -.PSIA CHATKA  - BIAŁA GRACJA - DZIKA SFORA

- EDEN       - DREAM CAT RAGDOLL   -. PODLASKIE URWISY

- BUDRYS  -BELLA MIA   - BIAŁE PERŁY   - RAINBOW  - ZIELONA MILA

-BELLA      - LUNA    -.MALI PRZYJACIELE   -SŁONECZNA PRZYSTAŃ  - MALI WSPANIALI-

-. SZCZĘŚLIWY ZAKĄTEK     -.LILI CLUB    -QUEEN MIA   - PSY PÓŁNOCY

-.PUPPY LOVE   -MRUCZKOWO.PL    -. WHITE CANDY-

-RAGDOLLOWY RAJ    - KOCI ZAKĄTEK        - SWEET VALLEY

-CICHY ZAKĄTEK  - Z INNEJ BAJKI    - FORA SFORA   - GLORIA

- KAPRYS    - BERNEŃSKI GAJ   -VOLARE

-.  POODLOVE  - ZARA  OD MARBINKA     - PODLOVA KOTLINA

- HABOR    -DOGGY DOG   -Z SOSNOWEGO LASU   -. GANG ROZRABIAKÓW

- ZAGRODA BORYSA    -TOSCANA     -AGI SŁODZIAKI   -. PODAJ ŁAPE

- 4 ŁAPKI    -XSENA   -NARWIAŃSKI DAR     -ZNAD KRÓLEWSKIEGO POTOKU

- BLANCA  - CANE DA GUARDIA     -BELLISA  -FORTLAUDERDALE

-.LOVELY PUPPIES    - WESOŁA ZAGRODA     -LORY

Osoba  deklarująca chęć wstąpienia w poczet członków Stowarzyszenia "HAPPY" powinna przede wszystkim zapoznać się ze statutem  i obowiązującym  regulaminem.  Pierwszym krokiem pozwalającym na uzyskanie członkostwa jest złożenie  deklaracji członkowskiej. Na podstawie tego dokumentu Zarząd Stowarzyszenia wyda stosowną uchwałę o przyjęciu na członka Stowarzyszenia. Pamiętać należy, że w momencie złożenia deklaracji wymagane jest wpłacenie na konto Stowarzyszenia składki członkowskiej w wysokości określonej w tabeli opłat. Członek Stowarzyszenia rozpoczynający prowadzenie hodowli jest zobowiązany do złożenia  wniosku o rejestrację przydomka hodowalnego. Zatwierdzony przydomek hodowlany automatycznie otrzymają wszystki psy i  koty posiadane przez hodowce zarejestrowane w Stowarzyszeniu na podstawie wniosków o rejestrację psa/kota. Wszystkie szczenięta i kocięta wywodzące się z hodowli zarejestrowanych w SMPiK wymagają zgłoszenia w celu rejestracji. W tym celu należy w ciągu 7 tygodni wypełnić i przesłać kartę krycia i miotu. Na podstawie danych zawartch w tych dokumentach hodowca otrzyma metrykę, która jest wypisem z Księgi Wstępnej i jednocześnie poświadczeniem pochodzenia psa, czy też kota.

Wszystkie dokumnety o których wyżej mowa stanowią załączniki do powyższego artykułu. Po ich pobraniu i wypełnieniu należy je przesłąć w formie elektronicznej na adres biuro@stowarzyszenie-happy.pl lub drogą pocztową na adres korespondencyjny.

Stowarzyszenie "HAPPY" powstało w celu zrzeszenia  hodowców i miłośników psów i kotów rasowych.

Naszym priorytetem jest budowanie wiarygodności i przejrzystości funkcjonowania prowadzonych hodowli przez członków Stowarzyszenia "HAPPY", jak również wspieranie, promowanie i współpraca ze wszystkimi organizacjami biorącymi udział w programie rozwoju Kynologii w Polsce.

Majć na uwadze Wasze komentarze i wnioski postaramy się, aby współpraca z nami była jak najlepsza.

Stowarzysznie Miłośników Psów i Kotów "HAPPY"

ul. Świętego Rocha 13/15 lokal 219

15-879 Białystok